Pedicure in Hulst boeken?

Wil jij graag een pedicure in Hulst boeken bij een schoonheidssalon met veel ervaring en goed opgeleide schoonheidsspecialistes? Dan ben je bij Schoonheidssalon Lavanya helemaal aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor een basis pedicure, spa pedicure, mooie lak op de nagels en meer. Wanneer jouw voeten erg vermoeid zijn, kan een pedicure heerlijk ontspannend zijn. Het kan ook zo zijn dat je voeten nou eenmaal hard aan een pedicure toe zijn. Je kunt bij ons terecht voor een totale voetverzorging. Van heerlijke voetmassages voor een goede doorbloeding tot het mooi lakken van jouw teennagels; je kunt terecht bij Schoonheidssalon Lavanya.

Voetverzorging voor iedereen

Schoonheidssalon Lavanya biedt voetverzorging voor iedereen. Wij verzorgen zowel gezonde voeten als voeten met problemen zoals likdoorns, ingegroeide nagels of kalknagels. Wij helpen je graag met voetverzorging die ervoor zorgt dat jij weer helemaal tevreden naar je eigen voeten kunt kijken. Onze pedicure in Hulst is voor iedereen! Of je nu man of vrouw, jong of oud bent, een goede voetverzorging is voor iedereen een goed idee.

Kies één van onderstaande pedicurebehandelingen of één van onze andere lichaamsverzorgingsbehandelingen:

  • Pedicure (standaard)
  • Pedicure + lakken
  • Pedicure + Shellac (CND)
  • Spa pedicure

Lavanya: verzorging voor lichaam en gezicht

Bij Schoonheidssalon Lavanya kun je terecht voor vele soorten schoonheidsbenadelingen. Naast de behandelingen voor het lichaam, kunt u ook in onze salon terecht voor de reiniging of verzorging van de huid in het gezicht. Voor de meeste behandelingen gebruiken wij producten van BDR. Dankzij de technologie achter de producten van BDR lukt het om de huidfuncties intensief te activeren en de huid te regenereren, zlefs tot in de diepste rimpels. Bekijk ook gerust de BDR webshop voor alle mooie producten. Dan kun je na een heerlijke behandeling dat gevoel uit de salon thuis herbeleven.

Maak direct een afspraak

Wil jij direct een afspraak voor een pedicure in Hulst maken bij Schoonheidssalon Lavanya? Bel dan direct naar 06 50427072 of vul het contactformulier in om door te klikken op ‘Contact opnemen’. Laat hier je naam, e-mailadres, telefoonnummer en bericht achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Je mag ons ook altijd je vragen stellen wanneer je bijvoorbeeld meer wilt weten over één van onze behandelingen. Onze specialisten helpen je graag!