Gezicht

Het reinigen en verzorgen van de huid is van groot belang om deze  gezond en mooi te houden. Jouw gezicht is tenslotte je visitekaartje. Het uitzoeken van een goede verzorging is dan ook erg belangrijk, niet iedere huid is hetzelfde, het is daarom raadzaam om jezelf goed te laten informeren.

Dagelijkse blootstelling van schadelijke stoffen zoals uitlaatgassen, vuildeeltjes en uv-stralen kunnen ervoor zorgen dat onze huid vuil en verstopt raakt. Wanneer de huid goed wordt verzorgd, heb je minder kans op onzuiverheden, een glimmende of juist uitgedroogde huid. Je hebt een keuze uit dag- en nachtcrèmes, serums, gezichtsmakers en reinigingsproducten. Al deze middelen zorgen voor een schone, mooie, frisse en gezonde huid! Let erop je gezicht niet vaker dan twee keer per dag te reinigen, de huid zal dan eerder geïrriteerd zal raken, omdat de natuurlijke beschermlaag van de huid wordt aangetast.

gezicht_plaatje

Jojabacare

Bij iedere afspraak zal er dan ook grondig naar de huid gekeken worden, zodat er altijd een optimale verzorging plaats vindt. Er wordt in het salon gewerkt met Jojobacare. De naamt zegt het al, jojobaolie is hierin het hoofdbestanddeel. Jojoba optimaliseert de barrièrewerking van de huid: het houdt de voorraad beschermende huidvetten op peil, het is de beste garantie voor een efficiënte bescherming tegenover schadelijke invloeden van buitenaf én voor een perfecte hydratatie van de onderliggende huidlagen. Door zijn aparte bouw dringt jojoba olie ook dieper door in de huid waardoor de actieve ingrediënten dieper in de huid afgeleverd worden. Deze lijn is vrij van parfum, kleurstoffen en conserveringmiddelen en is daardoor ook voor de meest gevoelige huiden geschikt. Alle behandelingen zijn ook geschikt voor de mannenhuid.

Gezichtsbehandelingen

Mini-Verzorging
20 min
30,00
Studentenprijs onder de 20 jaar: €25

Een reinigende en verzorgende behandeling.

Klassieke basis behandeling
40/45 min.
47,00

Een reinigende, verzorgende gezichtsverzorging aangepast per huidtype.

Zuiverende behandeling
40/50 min.
47,00
Studentenprijs onder de 20 jaar: € 40

Diepreinigende verzorging ideaal voor een onzuivere acnehuid. In deze verzorging staat het zuiveren van de comedonen (zwarte puntjes) centraal. De werkzame bestanddelen zorgen ook voor een sneller huidherstel. Denk hierbij aan littekens die kunnen ontstaan door onzuiverheden.

Relaxerende behandeling
50/60 min
58,00

Kalmerende verzorging die gaat werken op roodheden en herstel van de huid. Ideale verzorging voor het verzachten van couperose en het verzorgen van een gevoelige huid.

Hydraterende / voedende behandeling
50/60 min
58,00

Zorgt voor een goed vochtbalans in de huid. De huid wordt zachter, gladder en gaat meer stralen.

Anti-aging
50/60 min
64,00

Huidvernieuwend, verstevigende verzorging dit door het krachtige anti-aging concentraat van extracten van onderandere goudsbloem en kamille, aangevuld met een breed specrum van essentiële oliën.

Golden Anti-aging
60/70 min
65,00

Door de combinatie van de krachtige werking van het anti-aging concentraat te combineren met een masker met gouddeeltjes, krijgt de huid een flinke oppepper. De huid wordt gevoed, verstevigd en krijgt een mooie gezonde uitstraling.

Door gebruik te maken van ultra fijne 23 karaats gouddeeltjes, zorgt het ervoor dat de overige bestandsdelen sneller door de huid worden opgenomen. ( goud=geleider) Het verzacht, verjongt, hydrateert en werkt verhelderend.

Ideal radiance
50/60 min
64,00

Deze behandeling zorgt niet alleen voor een effectieve vochtregulering van de huid, maar helpt ook de teint te egaliseren, corrigeert pigmentvlekken en laat de huid stralen. Ideale verzorging voor zwangerschapsmasker en ouderdomsvlekken te verminderen.

Tijdens een gezichtsbehandeling:

  • bijwerken wenkbrauwen € 5,00
  • bovenlip € 4,00
  • ontharing gezicht € 10,50

Tijdens een gezichtsbehandeling is het ook mogelijk om gedurende het masker een mini-manicure of handmassage bij te boeken voor slechts €10

Gezichtsontharing

Wenkbrauwen modeleren
14
Wenkbrauwen bijwerken
12,00
Bovenlip
8.5
Kin
12,50
Wangen
13,50
Combinatie wenkbrauwen, bovenlip, kin, verven wenkbrauwen
40,00
Combinatie wenkbrauwen, bovenlip, kin, wangen
30
Combinatie wenkbrauwen, bovenlip, kin, wangen, verven wenkbrauwen
40,00

Verven

Verven wenkbrauwen
13,50
Verven wimpers
13,50
Verven wenkbrauwen en wimpers
25,00
Henna incl wenbrauwen modeleren
50,00

Make-up

Dag make-up
15,00
Dag make-up in combinatie met een gezichtsbehandeling
10,00
Avond make-up
25,00
Proefmake-up
25,00
Bruidsmake-up
50,00
Bruidsmake-up verplaatsingskosten binnen Hulst
5,00

Bruidsmake-up kan in overleg op locatie worden uitgevoerd.
Buiten Hulst verplaatsingskosten in overleg

Voor de bruiden

2 x klassieke verzorging
90,00
1 x bruidsmake-up inclusief proefmake-up
75,00
1 x manicure en french lakken
25,00
Pakketprijs
175,00