Manicure Hulst

Manicure Hulst

Wie wil nou geen mooi gelakte nagels en goed verzorgde handen? Je handen zijn je visitekaartje en zeggen veel over jou als persoon, dus mooi gelakte nagels en goed verzorgde handen zijn niet geheel onbelangrijk. Je handen zorgen naast je gezicht voor de eerste indruk die mensen van je krijgen. Je maakt direct een verzorgde indruk op anderen wanneer jouw handen er goed verzorgd uitzien. Houd jij wel van nette nagels en wil je graag een manicure in Hulst proberen bij Schoonheidssalon Lavanya? Wij zorgen graag goed voor jouw handen. Onze experts weten jouw handen goed te verzorgen en doen precies wat jij wenst. Wil jij ook graag een manicure in Hulst bij Schoonheidssalon Lavanya inplannen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen jou graag aan stralende handen met perfect gelakte nagels, indien je wenst dat we je nagels lakken. Bekijk ons aanbod van de verschillende manicure behandelingen die schoonheidssalon Lavanya je zoal te bieden heeft.

 

Ultieme handverzorging

Tijdens een manicure in Hulst bij schoonheidssalon Lavanya worden je handen goed verzorgd, maar een manicure is vooral een behandeling van de nagels. Onze handen worden namelijk dagelijks blootgesteld aan van alles en nog wat en je gebruikt je handen waarschijnlijk meer dan je denkt. Je handen kunnen dan droog gaan aanvoelen. Wanneer heb je je nagels voor het laatst eigenlijk gevijld? Misschien is dat al wel een hele tijd geleden. Met een manicure bij ons in Hulst kun je de huid van je handen weer helemaal laten opleven. Door middel van warme handbaden en het aanbrengen van vochtregulerende lotions peppen we jouw handen weer helemaal op, waardoor ze enorm zacht aanvoelen en fris en gezond ogen. Met zulke goed verzorgde handen kom je graag weer voor de dag.

 

Voor het beste resultaat werken wij zowel bij behandelingen voor het lichaam als voor het gezicht met de allerbeste hoogstaande producten en methodes die helemaal up-to-date zijn. Schoonheidssalon Lavanya heeft gekozen voor de methode en producten van BDR (Beauty Defect Repair). Dit is de methode die het mogelijk maakt om de huidstructuur en huidconditie echt te veranderen en eventuele huidveroudering goed onder controle te kunnen houden.

 

Onze manicure behandelingen

Je kunt bij Schoonheidssalon Lavanya terecht voor verschillende soorten manicure behandelingen. Hieronder vind je op een rij voor welke manicure behandelingen je bij Schoonheidssalon Lavanya in de stoel kunt plaatsnemen:

  • Manicure (standaard)
  • Manicure + lakken
  • Manicure + Shellac CND
  • Spa manicure (manicure, massage, peeling + lakken)

 

Plan direct jouw manicure in Hulst in

Wil jij graag een manicure in Hulst plannen? Voor jezelf, met vriendinnen of als cadeau voor een ander? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 06-50427072 en geef je wensen door. Dan zorgen wij er voor dat je even een momentje voor jezelf neemt en heerlijk kunt ontspannen. Heb je vragen of opmerkingen? Stel ze gerust, wij beantwoorden ze graag. We hopen je snel te zien in onze stoel bij schoonheidssalon Lavanya in Hulst.

Contact opnemen