Manicure in Hulst

Wie wil nou geen mooi gelakte nagels en goed verzorgde handen? Je handen zijn je visitekaartje en zeggen veel over jou als persoon. Je maakt direct een verzorgde indruk op anderen wanneer jouw handen en goed verzorgd uitzien. Houd jij wel van nette nagels en wil je graag een manicure in Hulst proberen bij Schoonheidssalon Lavanya? Wij zorgen graag goed voor jouw handen. Onze experts weten jouw handen goed te verzorgen en doen precies wat jij wenst. Wil jij ook graag een manicure in Hulst bij Schoonheidssalon Lavanya inplannen? Neem dan gerust contact met op! Wij helpen jou graag aan stralende handen met perfect gelakte nagels (indien gewenst). Bekijk ons aanbod manicure behandelingen.

Ultieme handverzorging

Tijdens een manicure in Hulst worden de handen verzorgd, maar een manicure is vooral een behandeling van de nagels. Onze handen worden dagelijks blootgesteld aan van alles en nog wat en je gebruikt je handen waarschijnlijk meer dan je denkt. Je handen kunnen dan droog gaan aanvoelen en wie weet heb je per ongeluk ook je nagels wat verwaarloosd. Met een manicure bij ons in Hulst kun je jouw huid weer helemaal laten opleven. Door middel van warme handbaden en het aanbrengen van vochtregulerende lotions peppen we jouw handen weer helemaal op, waardoor ze enorm zacht aanvoelen en fris en gezond ogen.

Voor het beste resultaat werken bij zoveel bij behandelingen voor het lichaam als voor het gezicht met de beste producten. Schoonheidssalon Lavanya heeft gekozen voor de producten van BDR (Beauty Defect Repair).

Onze manicure behandelingen

Je kunt bij Schoonheidssalon terecht voor verschillende soorten manicure behandelingen. Hieronder vind je op een rij voor welke manicure behandelingen je bij Schoonheidssalon Lavanya in de stoel kunt plaatsnemen:

  • Manicure (standaard)
  • Manicure + lakken
  • Manicure + Shellac CND
  • Spa manicure (manicure, massage, peeling + lakken)

Heb je een vraag over onze werkwijze bij een manicure of wil je eerst graag meer informatie voordat je een manicure in Hulst boekt in onze salon? Laat dan gerust je vraag aan ons horen, wij beantwoorden die graag om te zorgen dat jij een beter beeld hebt van onze manicure behandeling.

Plan direct jouw manicure in Hulst in

Wil jij graag een manicure in Hulst plannen? Voor jezelf, met vriendinnen of als cadeau voor een ander? Neem dan gerust contact met ons op en geef je wensen aan ons door. Wij zorgen voor de rest en jij kunt je heerlijk ontspannen. Je maakt een manicure afspraak in Hulst bij ons door te bellen naar 06 50427072 of door het contactformulier in te vullen. Hier kun je ook direct eventuele vragen stellen, wij beantwoorden ze graag.