Schoonheidsspecialiste Hulst

Schoonheidsspecialiste Hulst

Wil jij graag genieten van een schoonheidsbehandeling bij een professionele schoonheidsspecialiste in Hulst? Bij Schoonheidssalon Lavanya in Hulst kun je terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen, uitgevoerd door echte specialisten. Bij Lavanya bestaat de basis voor iedere behandeling uit kwaliteit en ontspanning. Jij kunt je bij ons volledig ontspannen en geheel tot rust komen, terwijl één van onze specialisten zorgt voor een behandeling van hoge kwaliteit. De kwaliteit zie je terug in onze werkwijze, technieken én producten. Wij zorgen ervoor dat jij zeer tevreden bij onze schoonheidsspecialiste in Hulst de deur uit gaat na een verzorgende, ontspannende en huidverbeterende behandeling. Bekijk direct voor welke behandelingen je bij ons terecht kunt.

Verzorging voor lichaam & gezicht

Bij Schoonheidssalon Lavanya kun je terecht voor de verzorging van het lichaam & het gezicht in de vorm van diverse behandelingen. Iedere behandeling biedt je de verzorging waar jouw huid behoefte aan heeft. Weet je zelf niet zo goed welke behandeling momenteel het beste voor jouw huid is? En zou je bijvoorbeeld graag een huidanalyse willen in combinatie met een behandeling die goed bij jouw gezichtshuid blijkt te passen? Dat is geen enkel probleem. Ook op die manier kun je terecht bij onze schoonheidsspecialiste in Hulst.

Om er zeker van te zijn dat jouw huid er altijd op vooruit gaat na een behandeling door één van onze schoonheidsspecialistes, werken bij enkel met kwalitatieve producten zoals de producten van het merk Beauty Defect Repair (BDR). Met BDR kunnen we echt een verschil maken en de producten voor ieder soort behandeling ook perfect op de behoeften van jouw huid afstemmen. Met BDR kan de schoonheidsspecialiste in Hulst de huidstructuur en de huidconditie echt veranderen en huidveroudering onder controle houden. BDR is er voor iedere huid, elke huidconditie en ieder huidprobleem. Deze derma-georiënteerde huidverzorging maakt het mogelijk om de huid zeer gericht te verbeteren. Zo is een bezoek aan de schoonheidsspecialiste in Hulst het altijd waard!

Je kunt de BDR producten in eigen huis halen. Bekijk hiervoor gerust de webshop.

De diensten van Lavanya

Wil jij genieten van één of meer van onze behandelingen? Bekijk dan gerust het hele overzicht in de prijzenlijsten voor lichaam & gezicht. Schoonheidssalon Lavanya biedt behandelingen in de volgende categorieën aan:

  • Gezichtsbehandelingen
  • Ontharing
  • Verven
  • Bruidsverzorging
  • Lichaamsverzorging
  • Hand- & voetverzorging

Bel ons voor een afspraak

Zou jij graag vandaag nog een afspraak maken bij een schoonheidsspecialiste in Hulst? Schroom dan vooral niet en bel ons direct om een afspraak te maken voor een behandeling naar keuze. Je kunt Schoonheidssalon Lavanya bereiken op telefoonnummer 06 50427072. Heb je een vraag of wil je liever online een afspraak bij ons inplannen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact opnemen