Pedicure Hulst

Pedicure Hulst

Wil jij graag een pedicure in Hulst boeken bij een schoonheidssalon met veel ervaring en goed opgeleide schoonheidsspecialisten in dienst? Dan ben je bij Schoonheidssalon Lavanya in Hulst helemaal aan het juiste adres. Je kunt bij ons onder andere terecht voor een basis pedicure, spa pedicure, mooie lak op de nagels en nog veel meer dan dat. Wanneer jouw voeten erg vermoeid zijn, kan een pedicure heerlijk ontspannend zijn. Het kan ook zo zijn dat je voeten nou eenmaal hard aan een pedicure toe zijn, en je graag wil dat ze er prachtig verzorgd uit zien. Je kunt bij ons terecht voor een totale voetverzorging. Van heerlijke voetmassages voor een goede doorbloeding van de huid van de voeten tot het mooi lakken van jouw teennagels; je kunt er allemaal voor terecht bij Schoonheidssalon Lavanya. Heb je vragen over wat we zoal voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen! We staan je graag te woord.

 

Pedicure in Hulst voor iedereen

Een pedicure schiet er bij veel mensen vaak bij in. We hebben immers vaak schoenen en sokken aan, waardoor bijna niemand onze voeten ziet. Toch is een goede verzorging van de voeten heel erg belangrijk, want voeten dragen je je hele leven lang. Ze zweten gemiddeld ongeveer een kwart liter per dag zonder dat je het weet. Schoonheidssalon Lavanya in Hulst je bij helpen. Schoonheidssalon Lavanya biedt namelijk voetverzorging voor iedereen. Wij verzorgen zowel gezonde voeten als voeten met problemen zoals likdoorns, ingegroeide nagels, extreme eelt of kalknagels. Wij helpen je graag met voetverzorging die ervoor zorgt dat jij weer helemaal tevreden naar je eigen voeten kunt kijken en ze ook met een gerust hart aan je omgeving kunt laten zien, tijdens bijvoorbeeld een vakantie of een dagje bij de sauna. Onze pedicure in Hulst is voor iedereen een feestje! Of je nu man of vrouw, jong of oud bent, het doet er allemaal niet toe. Een goede voetverzorging is voor iedereen een goed idee.

 

Kies één van onderstaande pedicurebehandelingen of één van onze andere lichaamsverzorgingsbehandelingen:

  • Pedicure (standaard)
  • Pedicure + lakken
  • Pedicure + Shellac (CND)
  • Spa pedicure

 

Lavanya: verzorging voor lichaam en gezicht

Bij Schoonheidssalon Lavanya kun je terecht voor vele soorten schoonheidsbenadelingen. Naast de behandelingen voor het lichaam, kunt u ook in onze salon terecht voor de reiniging of verzorging van de huid in het gezicht. Voor de meeste behandelingen gebruiken wij producten van BDR. Dankzij de technologie achter de producten van BDR lukt het om de huidfuncties intensief te activeren en de huid te regenereren, zelfs tot in de diepste rimpels. Bekijk ook gerust de BDR webshop voor alle mooie producten. Dan kun je na een heerlijke behandeling dat gevoel uit de salon thuis herbeleven.

 

Maak direct een afspraak

Ben je enthousiast geraakt over de diensten die schoonheidssalon Lavanya in Hulst je zoal aanbiedt? Wil jij direct een afspraak voor een pedicure in Hulst maken bij Schoonheidssalon Lavanya? Bel dan direct naar 06-50427072 of vul het contactformulier in. Laat hier je naam, e-mailadres, telefoonnummer en bericht achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Je mag ons ook altijd je vragen stellen wanneer je bijvoorbeeld meer wilt weten over één van onze behandelingen. Onze specialisten helpen je graag!

Contact opnemen