Massage Hulst

Massage Hulst

Voor een heerlijke, ontspannende massage in Hulst ga je naar Schoonheidssalon Lavanya. Onze specialisten weten wat jij nodig hebt en geven jou die welverdiende massage naar keuze. Kies uit een rug massage, lichaamsmassage of acne behandeling voor de rug. Combineer de massage eventueel met een andere behandeling voor het absolute spagevoel en pure ontspanning. In Schoonheidssalon Lavanya kun je gemakkelijk verschillende behandelingen met elkaar combineren om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van jouw tijd bij ons. Als je graag een afspraak wilt maken voor een massage in Hulst, dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Kom genieten van een massage in Hulst

Voor een fijn en professionele massage in Hulst en omgeving kun je terecht bij Schoonheidssalon Lavanya. Wij bieden diverse massages aan, zowel aan mannen als aan vrouwen. Je kunt bij ons een massage boeken puur voor de ontspanning, maar een massage is ook gewoon heel erg goed voor je. Heb jij bijvoorbeeld last van vastzittende spieren en heb je te maken met rug acne? Wij maken gebruik van massagetechnieken en producten die dit goed tegengaan of verhelpen.

Kies een massage bij ons in Hulst naar keuze en kom gedurende 20 minuten, 30 minuten of zelf 50 minuten lang genieten van een prettige massage. Bij elke lichaamsverzorging kan vooraf een zuiverend masker aangebracht worden. Voor een heerlijk masker van BDR (Beauty Defect Repair) betaal je een meerprijs van € 10,00. De behandeltijd wordt ook met 15 minuten verlengd, dus dat is langer genieten!

Kwaliteit & ontspanning

Schoonheidssalon Lavanya staat voor kwaliteit en pure ontspanning. Bij ons krijg je de kans om geheel tot rust te komen en even jouw zen momentje te pakken. Klets jij liever een eind weg met één van onze specialisten, dan is dat ook geen enkel probleem. Wij gunnen jou je ultieme ontspanningsmoment bij ons in de salon, geheel op jouw manier.

Om jouw zen momentje optimaal te maken, maken wij gebruik van de producten van BDR. BDR is de methode die het mogelijk maakt om de huidstructuur en de huidconditie echte te veranderen en huidveroudering onder controle te houden. Dit merk biedt ons producten voor iedere huid, elke huidconditie en ieder huidprobleem waardoor we iedereen het beste resultaat kunnen garanderen.

Boek je massage in Hulst

Wil jij graag een massage in Hulst boeken bij Schoonheidssalon Lavanya? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of door direct te bellen naar 06 50427072.

Ook benieuwd naar onze andere behandelingen? Bekijk dan al onze schoonheidsbehandelingen voor lichaam en gezicht. We bieden jou graag de schoonheidsbehandeling in onze schoonheidssalon waar jij behoefte aan hebt.

Contact opnemen