content image- 1488798132

Gezicht

Het reinigen en verzorgen van de huid is van groot belang om uw deze  gezond en mooi te houden. Uw gezicht is tenslotte uw visitekaartje. Het uitzoeken van een goede verzorging is dan ook erg belangrijk, niet iedere huid is hetzelfde, het is daarom raadzaam om jezelf goed te laten informeren.

Dagelijkse blootstelling van schadelijke stoffen zoals uitlaatgassen, vuildeeltjes en uv-stralenkan ervoor zorgen dat onze huid vuil en verstopt raakt. Wanneer de huid goed wordt verzorgd, heb je minder kans op onzuiverheden, een glimmende of juist uitgedroogde huid. Je hebt een keuze uit dag- en nachtcrèmes, serums, gezichtsmakers en reinigingsproducten. Al deze middelen zorgen voor een schone, mooie, frisse en gezonde huid! Let erop je gezicht niet vaker dan twee keer per dag te reinigen, de huid zal dan eerder geïrriteerd zal raken omdat de natuurlijke beschermlaag van de huid wordt aangetast.

content image

Jojabacare

Bij iedere afspraak zal er dan ook grondig naar de huid gekeken worden, zodat er altijd een optimale verzorging plaats vindt. Er wordt in het salon gewerkt met Jojobacare. De naamt zegt het al, jojobaolie is hierin het hoofdbestanddeel. Jojoba optimaliseert de barrièrewerking van de huid: het houdt de voorraad beschermende huidvetten op peil, het is de beste garantie voor een efficiënte bescherming tegenover schadelijke invloeden van buitenaf én voor een perfecte hydratatie van de onderliggende huidlagen. Door zijn aparte bouw dringt jojoba olie ook dieper door in de huid waardoor de actieve ingrediënten dieper in de huid afgeleverd worden. Deze lijn is vrij van parfum, kleurstoffen en conserveringmiddelen en is daardoor ook voor de meest gevoelige huiden geschikt. Alle behandelingen zijn ook geschikt voor de mannenhuid.

Gezichtsbehandelingen

Mini-Verzorging

Een reinigende en verzorgende behandeling.

 

Studentenprijs onder de 20 jaar: €25

 20 min

30,00

Klassieke basis verzorging

Een reinigende, verzorgende gezichtsverzorging aangepast per huidtype, waarbij gebruik wordt gemaakt van ultrasoon.

Het ultrasoongeluid brengt trillingen teweeg in het weefsel en die trillingen zorgen weer voor warmte. Het is alsof de boel een beetje wordt ‘los geschud’: ultrageluid stimuleert de doorbloeding en de microcirculatie. Door de warmte wordt ook de productie van collageen- en elastinevezels gestimuleerd. Omdat de huid beter toegankelijk wordt kunnen werkstoffen makkelijker en dieper in de huid doordringen.

50/60 min.

45,00

Zuiverende behandeling

Diepreinigende verzorging ideaal voor een onzuivere acnehuid. In deze verzorging staat het zuiveren van de comedonen (zwarte puntjes) centraal. De werkzame bestanddelen zorgen ook voor een sneller huidherstel. Denk hierbij aan littekens die kunnen onstaan door onzuiverheden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het hoogfequentie apparaat.

 

Het hoog frequentie apparaat activeert de huiddoorbloeding. Het is desinfecterend en dus ideaal voor de onzuivere huid. Bij de behandeling van actieve acne doodt de vrijkomende ozon de bacteriën op de huid.

 

Studentenprijs onder de 20 jaar: € 35

40/50 min.

45,00

Relaxerende verzorging

Kalmerende verzorging die gaat werken op roodheden en herstel van de huid. Ideale verzorging voor het verzachten van couperose en het verzorgen van een gevoelige huid. Het ultrasoon apparaat zorgt voor een goede opname van de werkzame stoffen.

60/75 min

55,00

Hydraterende/ voedende verzorging

Zorgt voor een goed vochtbalans in de huid. De huid wordt zachter, gladder en gaat meer stralen.

60/75 min

55,00

Anti-aging

Huidvernieuwend, verstevigende verzorging dit door het krachtige anti-aging concentraat van extracten van onderandere goudsbloem en kamille, aangevuld met een breed specrum van essentiële oliën.

 60/75 min

60,00

Golden Anti-aging

Door de combinatie van de krachtige werking van het anti-aging concentraat te combineren met een masker met gouddeeltjes, krijgt de huid een flinke oppepper. De huid wordt gevoed, verstevigd en krijgt een mooie gezonde uitstraling.

 

Door gebruik te maken van ultra fijne 23 karaats gouddeeltjes, zorgt het ervoor dat de overige bestandsdelen sneller door de huid worden opgenomen. ( goud=geleider) Het verzacht, verjongt, hydrateert en werkt verhelderend. 

70/85 min  

65,00

Ideal radiance

Deze behandeling  zorgt niet alleen voor een effectieve vochtregulering van de huid, maar helpt ook de teint te egaliseren, corrigeert pigmentvlekken en laat de huid stralen. Ideale verzorging voor zwangerschapsmasker en ouderdomsvlekken te verminderen.

Tijdens een gezichtsbehandeling:

epileren wenkbrauwen € 4  bovenlip € 3 ontharing gezicht € 9

 

Tijdens een gezichtsbehandeling is het ook mogelijk om gedurende het masker een mini-manicure of handmassage bij te boeken voor slechts €10

60/75 min

60,00

Ontharing

Wenkbrauwen modeleren

10,00

Wenkbrauwen bijwerken

8,00

Bovenlip

6,00

Kin

8,00

Wangen

8,00

Combinatie wenkbrauwen, bovenlip, kin

18,00

Combinatie wenkbrauwen, bovenlip, kin, verven wenkbrauwen

25,00

Verven

Verven wenkbrauwen

10,00

Verven wimpers

10,00

Verven wenkbrauwen en wimpers

15,00

Make-up

Dag make-up

20,00

Dag make-up in combinatie met een gezichtsbehandeling

10,00

Avond make-up

30,00

Proefmake-up

25,00

Bruidsmake-up

50,00

Bruidsmake-up verplaatsingskosten binnen Hulst

Bruidsmake-up kan in overleg op locatie worden uitgevoerd.

Buiten Hulst verplaatsingskosten in overleg

5,00

Bruiden

2 x klassieke verzorging

90,00

1x bruidsmake-up inclusief proefmake-up

75,00

1x manicure en French lakken

25,00

Pakketprijs

175,00